Praktijkovername per 1 april 2024

Gepubliceerd op 31 januari 2024 om 00:00

Dokter M.J. van Welie

Per 1 april 2024 stopt dokter Bos als praktijkhouder van huisartsenpraktijk Bos en wordt de praktijk overgedragen aan dokter van Welie. De praktijk zal vanaf dan huisartsenpraktijk De Linie heten.

Dokter van Welie was als waarnemer al drie dagen per week in de praktijk werkzaam. De naam van de praktijk zal per 1 april veranderen, maar voor u als patiënt verandert er verder niets. U wordt automatisch patient bij huisartsenpraktijk De Linie, tenzij u iets anders aangeeft. U zal nog steeds alle bekende gezichten tegenkomen achter de balie en ook de praktijkverpleegkundigen blijven werkzaam zoals ze dat nu ook doen.

 

In zijn afscheidsbrief schrijft dokter Bos: “De afgelopen 10 jaar ben ik met erg veel plezier en voldoening uw huisarts geweest in de mooie wijk Oostgaarde. Voor mij en mijn gezin breekt er nu echter een andere fase aan. We gaan in de zomer van dit jaar verhuizen naar Australië. We zullen ons daar vestigen in een plaatsje wat ongeveer 2 uur rijden onder Perth, in West-Australië ligt.

Een groot deel van de familie van mijn vrouw woont daar, het is voor ons geen onbekend terrein. Ik zal daar ook als huisarts aan de slag gaan. Ik ben erg blij dat ik in dokter van Welie een geschikte opvolger gevonden heb om mijn praktijk van mij over te nemen.”

Afscheidsreceptie

Op vrijdag 29 maart is er van 15.00 tot 17.30 uur gelegenheid voor patiënten om afscheid te nemen op de praktijk. Dokter Bos zal op dat moment aanwezig zijn om u de hand te schudden.