Nieuws

Vakantie: 29 april t/m 3 mei 2024

Wegens vakantie is de praktijk gesloten van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei. Voor vragen die niet tot de volgende week kunnen wachten kunt op contact opnemen met de praktijk van dokter Heiszwolf: 010-4500662

Lees meer »

Praktijk is geaccrediteerd

Sinds de zomer van 2021 is de praktijk geaccrediteerd volgens de kwaliteitseisen van de NPA. De NPA certificeert huisartsen aan de hand van normen die worden vastgesteld door het NHG en andere belanghebbenden in de huisartsenzorg.

Lees meer »

Praktijk in Coronatijd

Wegens de corona-crisis gaan de dingen op de praktijk anders dan u gewend was. Neem voordat u de praktijk bezoekt telefonisch contact op en houdt u goed aan de gegeven instructies rondom praktijkbezoek en afstand houden. Wij vragen u een mondkapje te dragen als u de praktijk betreedt.

Lees meer »

Regel uw zorg eenvoudig online

Huisartsenpraktijk De Linie is aangemeld bij mijnGezondheid.net en nodigt u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen. Op dit internetportaal van de praktijk krijgt u via mijnGezondheid.net met een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier en kan u zelfstandig afspraken maken.Ook kunt u:

Lees meer »

Wijziging openingstijden balie

Vanaf maandag 4 maart wijzigen de openingstijden van de balie. De balie zal vanaf dat moment geopend zijn van 8.00 tot 11 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Van 11.00 tot 14.00 uur verricht de assistente andere werkzaamheden.

Lees meer »

Toestemming geven delen van medische gegevens

Van alle patiënten in onze huisartsenpraktijk houden wij een dossier bij in ons computersysteem. In uw huisartsdossier staat welke gezondheidsklachten u heeft en hoe wij u behandelen. In sommige situaties kan het belangrijk zijn dat andere zorgverleners deze informatie kunnen bekijken. We vragen uw toestemming om deze gegevens te delen. Met uw belangrijkste medische gegevens bij de hand kan de waarnemend huisarts u de best mogelijke zorg bieden. Bijvoorbeeld als u ’s avonds of in het weekend bij een waarnemend huisarts op de huisartsenpost komt.

Lees meer »