Regel uw zorg eenvoudig online

Gepubliceerd op 30 oktober 2019 om 00:00

Huisartsenpraktijk De Linie is aangemeld bij mijnGezondheid.net en nodigt u van harte uit uw eigen zorgdossier te openen. Op dit internetportaal van de praktijk krijgt u via mijnGezondheid.net met een beveiligde verbinding inzage in delen van uw medische en medicatiedossier en kan u zelfstandig afspraken maken.
Ook kunt u:

  • herhaalmedicatie aanvragen
  • labuitslagen bekijken
  • een e-Consult aanvragen
  • betrouwbare informatie over uw aandoeningen en medicatie raadplegen

Op de website van mijnGezondheid.net vindt u hierover meer informatie.

 

Voor wie is MijnGezondheid.net bedoeld?
Patiënten van 16 jaar en ouder die ingeschreven staan bij huisartsenpraktijk De Linie kunnen een dossier openen op MijnGezondheid.net.
Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. Informatie over DigiD en het aanvragen ervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe opent u een dossier op MijnGezondheid.net?
Via de mail heeft u  een bevestiging van de aanmelding ontvangen als uw mailadres bij de praktijk bekend is. Zodra u als patiënt voor de eerste keer op het portaal van mijngezondheid.net gaat inloggen zult u de akkoordverklaring digitaal ondertekenen waardoor u ervan verzekerd bent dat de uitwisseling van uw gegevens met huisartsenpraktijk De Linie goed en betrouwbaar is geregeld. Mocht u vragen hebben dan horen we die graag.

U kunt de mogelijkheden van MijnGezondheid.net ook online bekijken via de dit filmpje